Glen Helen

Glen Helen

Siste dagen min i Californa var jeg på Glen Helen, den banen kanskje flest har hørt om eller kjenner til her hjemme... Det er en svææær bane med lange bakker, den så alt for gøy ut til å ta bilder. Skulle ønske jeg kjørte der selv! 

Perris

Perris

Dro på Perris i går, da ble jeg sinnsykt kjøresugen for den banen så heelt rå ut! Den var også grom å fotografere på så det ble en del kule bilder! MX Heaven var også der med ett par andre svensker, riktigt snabba var dem! :D

Starwest

Starwest

Var en tur på en liten bane her om dagen, nemmelig Starwest. Den var egentlig ikke noe kul å ta bilder på men det ble allikevel en del. Martin Davalos var der men han hadde grell kjørestil så det gjorde ikke saken noe bedre.

Cahuilla Creek

Cahuilla Creek

Var med Ingepling til Cahuilla Creek på lørdag, alltid hyggelig å treffe igjen gamle kompiser! Førerne på disse bildene er egentlig ingen jeg vet hvem er, men de blir sikkert stoka når de en gang i fjærn fremtid finner bildet av seg selv på nettet :)

Pala Raceway

Pala Raceway

Første gang jeg er på bane i USA! Ble en smule kjøresugen selv, men nå husker jeg såvidt hvordan man girer så jeg tror jeg må hjem å trene før jeg kjører her borte!
Uansett, så har jeg selvfølgelig knipsa masse bilder, Emil Gretland er bare sånn passe showoff-kid så alt er egentlig perfekt! 
Det var også ett par andre gode førere på banen så håper dere liker bildene! 

Wakenation | Houston

Wakenation | Houston

Jeg vet at det her ikke er sand, ikke sykler og at det ikke bråker, MEN! Det er fett som f**n og bildene blir semi-QLE og jeg vet at alle crossfolka gjerne skulle vært der!

Hvis Emil snart for ræva i gir så blir det kanskje mer motocross i snar fremtid!

Instagram photos

(tag your images with #kingmx)