Wad' up!

Wad' up!

Leirdalen trening 20. april

Leirdalen trening 20. april

Ett par bilder fra Leirdalen, ganske mørkt og trist i forhold til California! :P Sånn er det nå her i Norge... 

Glen Helen

Glen Helen

Siste dagen min i Californa var jeg på Glen Helen, den banen kanskje flest har hørt om eller kjenner til her hjemme... Det er en svææær bane med lange bakker, den så alt for gøy ut til å ta bilder. Skulle ønske jeg kjørte der selv! 

Marvin Musquin

Marvin Musquin

Perris

Perris

Dro på Perris i går, da ble jeg sinnsykt kjøresugen for den banen så heelt rå ut! Den var også grom å fotografere på så det ble en del kule bilder! MX Heaven var også der med ett par andre svensker, riktigt snabba var dem! :D

Starwest

Starwest

Var en tur på en liten bane her om dagen, nemmelig Starwest. Den var egentlig ikke noe kul å ta bilder på men det ble allikevel en del. Martin Davalos var der men han hadde grell kjørestil så det gjorde ikke saken noe bedre.

Cahuilla Creek

Cahuilla Creek

Var med Ingepling til Cahuilla Creek på lørdag, alltid hyggelig å treffe igjen gamle kompiser! Førerne på disse bildene er egentlig ingen jeg vet hvem er, men de blir sikkert stoka når de en gang i fjærn fremtid finner bildet av seg selv på nettet :)

Cahuilla creek, Moto Concepts mechanic

Cahuilla creek, Moto Concepts mechanic

Pala Raceway

Pala Raceway

Første gang jeg er på bane i USA! Ble en smule kjøresugen selv, men nå husker jeg såvidt hvordan man girer så jeg tror jeg må hjem å trene før jeg kjører her borte!
Uansett, så har jeg selvfølgelig knipsa masse bilder, Emil Gretland er bare sånn passe showoff-kid så alt er egentlig perfekt! 
Det var også ett par andre gode førere på banen så håper dere liker bildene! 

Wakenation | Houston

Wakenation | Houston

Jeg vet at det her ikke er sand, ikke sykler og at det ikke bråker, MEN! Det er fett som f**n og bildene blir semi-QLE og jeg vet at alle crossfolka gjerne skulle vært der!

Hvis Emil snart for ræva i gir så blir det kanskje mer motocross i snar fremtid!

SX Houston 31.03.2012

SX Houston 31.03.2012

Kan ikke si annet enn at supercross er utrolig fett live, dette er andre gang jeg opplever supercross i Houston og det er alltid like spennende!

Synd det er så mange gode førere borte fra sirkuset men det skjedde en del andre heftige saker og ting under løpet i helgen.
Jeg skal ikke røpe noe her så dere får se på moroa selv! 

Skee 24. Mars 2012 pt.2

Skee 24. Mars 2012 pt.2

Her er ett par flere (noen) bilder fra Skee 24. Mars, oppdatert fra det store utland, USA.

Har akkurat ankommet Houston, så bærer det på supercross nå til helgen i Reliant Stadium. Det blir ikke feil!

Skal også prøve å besøke Emil Gretlant i California, da blir det nok en del knipsing :)

Stay tuned

Skee 24. Mars 2012

Skee 24. Mars 2012

Endelig en dag på Skee med SOL!! Veldig deilig for stakkars fotografen når det er over 10 grader! Mange flotte bilder av flotte utøvere :D
Nevner igjen at jeg tar bilde av deg om du spør meg, eller rett å slett bare drar på å gjør noen ville stunts på hoppa f.eks.

 

Ooooh læsse

Ooooh læsse

Instagram photos

(tag your images with #kingmx)